Mnenja

Ko sem opremila moje stanovanje z večjimi kosi pohištva, kar nisem vedela, kako bi zaključila s končno ureditvijo. Ano sem videla na TV in všeč mi je bil njen slog. Takoj, ko sva se spoznali, je stekla energija in takrat sem vedela, da sem se prav odločila. Poslala je izris in ponudbo za manjše kose pohištva, tapete in dodatke. Vse je odlično izbrala! Z njenim delom sem več kot zadovoljna in tudi v bodoče se bom še vedno obračala nanjo, ko bom želela kaj spremeniti. Ana ima dodelan slog in zna svetovati različnim okusom za interier.

Saša G.

Ana je arhitektka s posluhom za ljudi, zato smo se takoj odlično ujeli. Naše želje in pričakovanja je uresničila s finim občutkom za estetiko in veliko mero kreativnosti. S prenovo enega od prostorov za obiskovalce smo zelo zadovoljni, nad njim pa so navdušeni tudi naši gostje.

Tea Smole, Sponsorship & Event Specialist, PRO PLUS d.o.o.

Ana in njen ustvarjalni talent oblikovalskemu projektu prineseta izvirnost, pozitivno energijo in učinkovito komunikacijo. Ana si je res vzela čas, da je razumela moj slog in mi pomagala pri oblikovanju moje terase, ki je hkrati tudi moj najljubši kotiček. Prav zaradi tega sem potrebovala največ časa pri opremljanju, in Ana mi je usmerjala in vodila toliko časa, dokler res nisem bila zadovoljna. Njena strokovnost, oblikovalske sposobnosti in »extra-mile« trud so izjemne. Všeč mi je, da dela na ideji, dokler nisi kot stranka maksimalno zadovoljna, in da najde pravo rešitev v okviru zastavljenih želja. Vsekakor toplo priporočam.

Suzana Stojanova Šilec, Sales Strategist, podjetje S-minding

Pri arhitektki za notranji dizajn ga. Ferjanič močno cenim to, da do potankosti upošteva želje strank, katere nadgradi s svojimi kreativnimi izkušnjami. Sem bila zahteven naročnik z jasno vizijo kaj želim. Temu navkljub je presenetila pri izrisu zasnove, saj je upoštevajoč postavljene omejitve mojstrsko vpeljala rešitve, ki so v prostor vnesle pretočnost in svežino, ohranila pa je praktičnost. Zahvaljujem se ji tudi za potrpežljivost in brezmejni pozitivizem, še kako pomemben pri (včasih zelo zamudnih) prenovah.

Petra Smolnikar, Petra Smolnikar Law

Vaš doprinos v arhitekturnem smislu, rešitve, domiselnost in iznajdljivost zelo cenim. Mislim, da ste uspeli iz tako majhnega stanovanja narediti čudež. Stanovanje je res čudovito! Zelo mi je všeč, pohvale vam in sodelavcem za dizajn

Andreja T.

S sodelovanjem z Ano sva bila zelo zadovoljna! Znala je uslišati vse najine preference in temu tudi prilagodila ideje ter načrte. Je zelo profesionalna, odzivna ter hitra, sodelovanje pa je steklo brez težav, tudi na daljavo (preko Skype-a).

Anja J.

Naša nova kuhinja izgleda prelepo… taka moja sanjska, Ana je lepo zadela moje sanje. 😊

Petra Slapar, Vodja Studio Koohna

Ga. Ana nam je z ekipo pomagala opremiti stanovanje za najem, vse od oblikovnega koncepta pa do izvedbe interierja. Rezultat je, da se najemniki grebejo za stanovanje. Čestitke arhitektki. Sanovanje je s sodelovanjem z arhitektko bistveno bolj atraktivno opremljeno kot ga znam narediti jaz, pa čeprav imam na tem področju kar nekaj izkušenj. V izjemen plus ji tudi štejem zvrhano mero potrpežljivosti, ki jo je morala imeti, ker sem bil včasih siten 🙂 Priporočam!

Tomaž K.

Na Ano sem se obrnila, ko sem bila pred odločitvijo prenove stanovanja. Pred prenovo je stanovanje delovalo utesnjeno ter v samo stanovanje ni priteklo dovolj svetlobe. Ker sva z Ano dobri prijateljici, je bilo vse skupaj lažje, saj me zelo dobro pozna in ve kaj mi je všeč. Sama sem v 2D zasnovi Ani podala kaj si želim ter približne pozicije, Ana pa je v 3D z tega naredila pravljico. Prostore je smiselno odprla in med seboj povezala, ter še dodatno pozicionirala tako ambientalno kot klasično osvetlitev, da deluje stanovanje prostorno, svetlo, moderno in sveže. V interier je vključila vse moje želje, ter stanovanje še nagradila z nekaterimi inovativnimi funkcionalnimi rešitvami. Iz posameznih prostorov pa so nastali še dodatni kotički, ki jim jaz pravim “zen kotički” in blagodejno delujejo na mene, ko pridem domov. Vse skupaj pa je potekalo tudi zelo hitro, za kar sem Ani še posebej hvaležna. Idejna zasnova z vizulizacijami je bila izrisana v pičlih 3-ih tednih, nato je sledilo usklajevanje detajlov z izvajalci in organizacijski plan izvedbe, sama izvedba pa je znesla zgolj 2 meseca. Ano ter njeno ekipo izvajalcev toplo priporočam, ko se boste znašli pred podobnim izzivom. 

Aleksandra Jurišič, vodja marketinga Steklarna Hrastnik d.o.o.

Najlepša hvala Ani za res super ideje in izrise za naše novo domovanje. Prisluhnila je vsem našim željam in dodala svoje mnenje, kaj se da in kaj ne in skupaj smo vrhunsko izkoristili čisto vsak kotiček in nad rezultatom smo bili navdušeni. Res priporočam!

Tina Rabzelj, podjetje Unqstuff

Notranja oprema mojega stanovanja je potekala gladko, kar se lahko zahvalim gdč. Ani, ki je ugodila vsem mojim pričakovanjem glede materialov, po kvalitetnih načrtih pa je bila nato izbira opreme še enostavnejša in hitrejša. Tudi montaža opreme je bila izvedena hitro in kvalitetno. To ekipo vam iz srca priporočam. 

Tone K.

Z arhitektko Ano imamo zelo pozitivno izkušnjo. Imela je profesionalen pristop, dobre ideje in predloge. Vse je izvedla hitro: izris prostorov in opreme, upoštevajoč vse naše želje. Smo zelo, zelo zadovoljni.

Mirjana L.

Ano sem srečal po priporočilu prijateljev. Že ob prvem pogledu na stanovanje je videla možnosti in rešitve, ki so nam dobesedno odprle nov spekter možnosti. Zelo odzivna, strokovna ter kaj je v mojem primeru tudi najbolj pomembno, prilagodljiva z mojo odsotnostjo oz. mobilnostjo ter spreminjajočimi se željami. Sodelovanje z  Ano in njenim podjetjem lahko na vseh nivojih le priporočam.

Nejc Z.

Z Ano in njenim podjetjem je sodelovanje v veselje saj je odzivna, proaktivna, vztrajna in polna dobre energije. Deluje na pridobljenih in dragocenih mednarodnih izkušnjah, ki si jih je pridobila preko kariere ter s projekti iz tujine (Bližnjega vzhoda in Velike Britanije), kar uspešno idejno implementira v lokalno okolje.

Gašper Proj & Daniel Glumac, nepremičninska agencija Central

Storitve podjetja Line Design sva z možem potrebovala, ker živiva v tujini, v Sloveniji pa sva želela opremiti in oddati stanovanje. Podjetje nama je svetovalo in pomagalo z izborom in nadzorom različnih izvajalcev kot tudi pri opremi in designu. Najina izkušnja je zelo dobra, saj so bili vedno na razpolago, čeprav je komunikacija potekala večino preko elektronske pošte in telefona, dela pa so bila opravljena v dogovorjenem roku, čeprav ni manjkalo sprememb oz. dodatnih zahtev v zadnjem trenutku. Najpomembnejše pa je, da so pomagali z zelo koristnimi nasveti na različnih področjih, še posebej pa na ravni designa, ki ga je težko “nadzorovati” od daleč. S podjetjem bi z veseljem ponovna sodelovala, v kolikor bi se takšna priložnost pokazala, bova to brez pomisleka naredila.

Saša S.

Stanovanje, ki smo ga kupili, in ki ga je opremila Ana z ekipo, je zelo prijetno. Razporeditev, materiali ter vsa oprema so vrhunski, dodatno vrednost pa mu daje še oprema na balkonu. Ker sem ga kupila že opremljenega, sem ga naknadno še malenkost prilagodila, kar je prav tako dopuščala odprta ter prilagodljiva zasnova interierja.

Jelena O.

Ga. Ana Ferjanič je oblikovala notranjo opremo za naše študentske sobe v objektu Karitas na Viču v Ljubljani. Namembnost prostorov se je tekom projektiranja in izvedbe večkrat menjala, zato je bilo opremljanje zelo zahtevno. Ana je našla izredno dobre in praktične rešitve. Študenti so z opremo v sobah zelo zadovoljni in se v njih nadvse prijetno počutijo.

Marjan Čuden, provincialni minister, Nadškofija Ljubljana

Odzivnost in rezultat dela ekipe Line Design je bila prav takšna, kot smo pričakovali. Odlična!

Tatjana Šikovec, podjetje Renault d.d.

Prijatelj se je odločil za prenovo lokala, natančneje za novo postavitev terase lokala. Lokal, ki je bil hkrati snack bar in nočni bar, je nujno potreboval osvežitev, novo notranjo opremo in primernejšo umestitev v okolje. Obrnila sem se na arhitektko Ano Ferjanič, ki je prenovo odlično zasnovala v sodelovanju z najemnikom lokala. Prisluhnila je njegovim željam, hkrati pa je z idejno zasnovo in s strokovno podprtimi predlogi želela lokal bolj povezati s sredozemskim okoljem v barvah morja, sonca in zemlje. Malega projekta se je lotila profesionalno, kreativno in oblikovno dovršeno. Ročno izdelana minimalistična notranja oprema iz lesa dopolnjena z dekorjem, grobe stene, ki žarijo v zlato-rumeni barvi, okrasne luči, ki pričarajo mehko, prijetno svetlobo, praktičnost postavitve miz, stolov in dvosedov je lokal popolnoma spremenilo. S prenovo je prostor dobil dušo in postal prijeten za oko, predvsem pa je v njem čutiti toplo, pristno in sproščeno vzdušje. 

Katarina P.

Ana je bila ključni člen pri renovaciji mojega stanovanja v starejši hiši. Že takoj ko je stopila v prostor je začela iskati maksimalni potencial prostora. Kljub omejitvam že obstoječe postavitve in inštalacij mi je svetovala kako v prostor pridobiti največ svetlobe, kako razporediti vse funkcionalnosti in kako cenovno učinkovito umestiti vse željene elemente v stanovanje. Najbolj me je presenetila njena široka vizija, ki je staro stanovanje spremenila v eleganten, modni domek. Ano toplo priporočam vsem, ki se lotevate tako renovacij kot tudi samo preurejanja notranjih prostorov, ker bo s svojim znanjem in strokovnostjo spremenila vaše prostore v življenjsko okolje, kjer boste res uživali preživljati čas.

Mira Grabeljšek, podjetniška svetovalka, podjetje Prava Ideja & Financea

Ko smo kupili skoraj 50 let staro vrstno hišo v Ljubljani je bila potrebna temeljite prenove pa ne le opreme ampak tudi razporeditve prostorov prilagoditve potrebam 5 članske družine. Gospa Ferjanič nam je dela nekaj izjemnih idej, npr. kako balkon podaljšati v lično pohodno teraso, ki z velikimi panoramski okni pravzaprav podaljšuje prej utesnjeni dnevni prostor. Odlično nam je svetovala tudi glede notranje opreme in talnih oblog pri čemer bi pohvalili tudi to, da je upoštevala naše finančne zmožnosti in iskala rešitve, ki so bile cenovno ugodne.

Katarina M.

Prenove stanovanja smo se lotili z željo po pridobitvi moderne večje dnevne sobe z jedilnico. Po pregledu nekaj spletnih naslovov specialistov za notranje ureditve (pohištvenih salonov) je bila sprejeta odločitev, da nujno potrebujemo izkušeno strokovno ekipo, ki nam bo pomagala pri pripravi različnih idej. Tako smo se, na podlagi priporočil, dogovorili s projektantom Line Design za izdelavo idejne zasnove projekta. Na podlagi individualnih pogovorov, naših željah, predlogih projektanta in usklajevanj je nastala idejna zasnova z 2d in 3d izrisom prostorov in interierja. Ravno tako v tej fazi je podjetje pripravilo informativne ponudbe za izvedbo del in nakup notranje opreme. Tudi nadaljnje v izvedbeni fazi so vse naše odločitve temeljile na izdelani idejni zasnovi. Danes lahko priznamo, da je ključna faza prenove stanovanja sodelovanje z izkušenim projektantom in izdelana idejna zasnova z 2d in 3d izrisi prostorov in notranje opreme s priporočilom, izdelave več možnih variant in potrditev najustreznejše variante. 

Željko K.

Sodelovanje z ekipo Line Design je bilo prijetno in prav nič naporno. Na prvem srečanju smo temeljito in natančno dorekli vse pomembne zadeve, si izmenjali izkušnje, izrazili želje in upoštevali vse njihove predloge tekom projekta. Ekipa je vse izvedla v rekordno hitrem času. Pripomb nismo imeli, saj je bilo vse povezano v smiselno celoto.

Lojze L.

Po nakupu stanovanja sva ugotovila, da nama razpored v dnevno-kuhinjskem prostoru ne ustreza, zato sva se obrnila na arhitektko Ano, da nama pomaga oblikovati rešitev, ki bi nama najbolj ustrezala. Predlagala in izrisala nama je več možnih opcij, na koncu pa smo se skupaj odločili za novo razporeditev, pri kateri smo podrli montažno steno med kuhinjo in dnevnim prostorom, s tem pa je prostor postal svetlejši, bolj odprt in vizualno večji, kuhinjski del pa bolj uporaben. Z njenimi predlaganimi rešitvami sva bila zelo zadovoljna, saj je upoštevala vse najine želje. Zelo jo priporočava, saj najde rešitev še za tako »nerešljiv problem.

Mojca & Sašo

Prenova kopalnice, ki je zahtevala temeljito načrtovanje (izbira ploščic in kopalniškega pohištva, postavitev kopalniških elementov, vodovodne in električne napeljave, ter drugih stvari na katere ne pomisliš). Priporočili so mi tudi izvajalca z katerim smo zelo dobro sodelovali.  Zaradi dobro pripravljenega načrta tudi izvajalec ni imel problemov z izvedbo, zaradi tega pa je bil naš osebni stik v času “korona krize” minimalen. Z eno besedo PRIPOROČAM.

Jure S.

Leto je naokoli, kar ste nam pripravili načrt za novo kuhinjo. Skoraj leto jo tudi že z veseljem uporabljamo in vedno znova ugotavljamo, kako dober razpored kuhinjskih elementov ste naredili in kako dobre materiale ste uporabili. Estetsko se vse lepo ujema in umešča v prostor tako, da žena vsakič ko pogleda po kuhinji reče, kako lepo kuhinjo imamo. Pa še za pomivalni stroj se je našel prostor. Še enkrat hvala!

Franc F.

Arhitektka Ana je perfekcionistka. Stranko posluša, predlaga ideje in poglobi se v delo. Tik, tak je izdelek pripravljen za morebitno dodatno uskladitev. Bravo Ana, tako naprej.

Uroš L.

Ob nakupu stanovanja sem se znašel pred dilemo kako opremiti stanovanje, da bo čimbolj funkcionalno in povezano v smiselno celoto. Obrnil sem se na Ano saj se poznava že od otroštva. Svetovala mi je pri postavitvi, dimenzijah ter razporeditvi notranje opreme, poleg tega mi je predlagala nekaj prostorskih prijemov za čimvečji izkoristek prostora, ter svetovala pri izbiri barvnih kombinacij. Priporočam njeno svetovanje, saj je meni na hiter in učinkovit način (1x srečanje na lokaciji ter nato izris idejnih opcij) podala rdečo nit stanovanja, ki je stanovanje povezalo v skladno in funkcionalno enoto. 

Valerij B.

Z veseljem lahko povem, da je naša kuhinja fantastična in ne samo to. Popolna je in to je tudi vaša zasluga. 

Gašper P. 

Pošljite nam vaše želje in potrudili se bomo, da bomo vaše želje prenesli ne le na papir, temveč tudi v prostor! Da bomo lažje razumeli vašo situacijo, pa od vas potrebujemo le nekaj začetnih informacij.

Začnimo skupaj