O meni

Slišim na ime Ana Ferjanič in sem arhitektka z več kot 10 letnimi izkušnjami na področju notranjega opremljanja. Oblikovanje interierjev je moja strast in je moj poklic. Preko interierja želim nagovarjati ter spreminjati stvari na bolje. Kot arhitektka namreč vedno razmišljam kaj lahko sama naredim za prijetnejše bivanje in kako lahko pri tem pomagam drugim?

Že kot majhna deklica sem nadvse oboževala risanje, planiranje in urejanje. Moja družina ve povedati, da kamorkoli sem šla, sem s seboj nosila zvezek, ki je vseboval moje ideje, skice in vizije. Šola me po resnici povedano ni kaj dosti zanimala, razen seveda, ko je šlo za meni ljube predmete 🙂 Bolj kot na šolo sem prisegala na praktične tehnike, življenjska znanja in splošno razgledanost. Risati, planirati in ustvarjati je tako iz otroškega navdušenja prešlo v mojo strast in ljubezen.

Študij arhitekture je bila tudi kasneje moja življenjska najljubša izbira in leta kasneje, skozi pridobivanja izkušenj, se je moja odločitev le še potrjevala. Uresničevanje zamisli v oblikovanju prostorov je zame tisti “the sweet spot”. Pot skozi mnoge lokalne biroje, ustvarjanje lastnega imena, potovanja po svetu, pridobivanja dragocenih mednarodnih izkušenj ter spoznavanja novih ljudi in kultur me je pot vodila do tu, kjer sem sedaj in kjer želim del tega tudi deliti z vami na nov, in kot se za arhitektko podjetnico spodobi, tudi kreativen način.

V današnjem času in ob poplavi ponudbe je opremljanje postalo vse dostopnejše, pa hkrati hkrati tudi vse kompleksnejše. Vsi vemo, kako finančno stresne so lahka selitev, nakup nepremičnine ter opremljanje. Ob tem visoka cena pohištva in nekakovostna prostorska rešitev z logistiko največkrat predstavlja še dodaten neprijeten izziv za večino ljudi. Kako pa lahko storitev notranjega opremljanja to poenostavi in kvaliteto zasnove poveže v storitev, ki bo prijaznejša in enostavnejša, predvsem pa učinkovitejša in proračunsko ugodnejša?

Na moji poti me je vedno gnala ambicioznost, delavnost ter velika mera poguma. Vedno sem verjela, da je mogoče s trdno voljo in vztrajnostjo premostiti vse težave, ki se pojavijo tako v življenju, kot tudi na poslovni poti. Moje izkušnje, ki se vežejo na tujino pa so mi dale to, da sem si želela, da bi tudi ljudje v Sloveniji bivali lepo in bi lahko kupovali čudovito pohištvo in opremo za dom, ki bi bila povsem konkurenčna tujini.

V svetu oblikovanja interierja tako želim ponuditi koncept prijaznejše, predvsem pa učinkovitejše storitve na poti do nakupa notranje opreme. S spletno stranjo poskušam izboljšati pristop k notranjemu oblikovanju, kot tudi storitev z načinom komunikacije približati naročnikom.

Pošljite mi vaše želje in potrudila se bom, da bomo vaše želje prenesli ne le na papir, temveč tudi v prostor! Da bom lažje razumela vašo situacijo, pa od vas potrebujem le nekaj začetnih informacij.

Začnimo skupaj