O podjetju

Za znamko Interiors by Ana stoji podjetje LINE DESIGN d.o.o.

V podjetju Line Design se ukvarjamo z oblikovanjem interierja, idejnimi zasnovami, vizualizacijami ter dobavo in izvedbo notranje opreme. Za naše naročnike nudimo celoten paket notranjega opremljanja, ter storitev svetovanja in oblikovanja skupaj z izborom in dobavo notranje opreme v okviru vaših željah in proračuna.

Znamki pod okriljem podjetja Line Design – Interiors by Ana in Style it with Ana sta bili ustvarjeni, da naročnikom olajšata komunikacijo ter nakup notranje opreme in izbranih dodatkov za dom. Spletna stran Style it with Ana na področju izbrane ponudbe notranje opreme, ki popestrijo in polepšajo vaš dom, stran Interiors by Ana pa na področju učinkovite storitve in paketov notranje opreme, prilagojene vam in vašim željam.

Stran Interiors by Ana deluje kot most med oblikovanjem in dobavo notranje opreme in tako celotno storitev notranjega opremljanja oblikuje v prijetnejšo izkušnjo. V ekipo smo vključili različne strokovnjake s področja notranje opreme ter se povezali z partnerji, da bi pospešili in pocenili proces od idejne zasnove do izbora in dobave notranje opreme.

Podjetje Line Design d.o.o. je usmerjeno je k novim modelom poslovanja, ki delujejo preko medmrežja in storitev v oblaku. Izdelki podjetja so izbrani tako, da so namenjeni širši javnosti, kar omogoča kombinacija kakovostnih izdelkov in nizkih stroškov poslovanja.

Namen Line Design, znamke nove generacije, je uvajati nov poslovni model notranjega oblikovanja, ki naročniku omogoča dostopnejšo in prijaznejšo storitev, ki jo je mogoče doseči s spletno storitvijo, izogibom dodatnega skladiščenja ter zmanjšanjem distribuerskih mrež.

Pošljite nam vaše želje in potrudili se bomo, da bomo vaše želje prenesli ne le na papir, temveč tudi v prostor! Da bomo lažje razumeli vašo situacijo, pa od vas potrebujemo le nekaj začetnih informacij.

Začnimo skupaj